Case/vile din caramida

 

 

 

 

 

       S.C. EXXO CONSTRUCT S.R.L. asigura clientilor sai servicii complete (planificare, finantare, proiectare, design, autorizare, executie, amenajare/reamenajare, securitate/alarmare, garantie si postgarantie) de realizare a caselor/vilelor din caramida.

 

 

 

        Datorita tehnologiilor si materialelor utilizate si a experientei specialistilor nostri, S.C. EXXO CONSTRUCT S.R.L. construieste case sau vile din caramida cu orice suprafata, cu un grad inalt de complexitate a proiectului, utilizand finisaje superioare si cu un raport pret/calitate avantajos pentru clientii nostri.
Casele/vilele construite de compania noastra au un design variat (clasic sau modern), realizat cu finisaje exterioare/interioare de inalta calitate, astfel incat acestea se integreaza perfect in orice zona urbana sau rezidentiala.

 

 

 

      In functie de optiunea beneficiarului, orice casa/vila poate fi executata si predata la cheie (cu toate instalatiile, utilitatile, finisajele interioare si exterioare finalizate si functionale), sau poate fi predata la un stadiu de executie intermediar (la “rosu”) care se stabileste de catre beneficiar.