Case si vile

 

 

 Schimbarea de mentalitate si cresterea fortei financiare a unor categorii sociale (in special prin obtinerea unor credite ipotecare), preturile foarte mari ale apartamentelor coroborate cu dezavantajele pe care le prezinta acestea (in special cele din blocurile vechi), infrastructura deficitara a unor cartiere (drumuri, apa, electricitate) si posibilitatea de personalizare a proiectului/design-ului viitoarei locuinte (inclusiv existenta unei curti/gradini), determina un procent din ce in ce mai mare de beneficiari sa opteze pentru solutia construirii/achizitionarii unor case sau vile.


  S.C. EXXO CONSTRUCT S.R.L. asigura clientilor sai servicii complete (planificare, finantare, proiectare, design, autorizare, executie, amenajare/reamenajare, securitate/alarmare, garantie si postgarantie) de realizare a caselor/vilelor din caramida, din lemn sau din metal si de amenajare a curtilor/gradinilor aferente. 

  Existenta pe piata imobiliara a unor optiuni multiple de achizitionare de terenuri situate in intravilan si posibilitatea S.C. EXXO CONSTRUCT S.R.L. de a proiecta si construi o casa cu living, 3 - 4 dormitoare, 2 - 3 bai si garaj, la pretul unui apartament mediu si cu toate avantajele majore pe care le prezinta locuintele unifamiliale din caramida sau din lemn, permite clientilor nostri construirea propriilor case/vile exact asa cum isi doresc, cu finantare adecvata care sa excluda (pe cat posibil) indatorarea bugetului propriu pentru perioade indelungate de timp.

 

 Tipuri de constructii:

       case/vile din caramida

       case din lemn

       case/vile din metal si sticla

       case de vacanta