Case din lemn

 

 

 

        Piata imobiliara romaneasca se preteaza perfect la tehnologia construirii caselor din lemn, fiind conditionata de doi factori importanti: lipsa de spatiu locativ de calitate si puterea financiara scazuta a majoritatii consumatorilor, accentuata de dificultatea obtinerii creditelor ipotecare.
        Din aceste motive, posibilitatea de a proiecta si construi o casa de 3 - 4 dormitoare cu 2 - 3 bai si garaj, la pretul unui apartament mediu si cu toate celelalte avantaje majore pe care le prezinta, are potentialul de a revolutiona calitatea vietii majoritatii familiilor din Romania.
        Aceasta solutie constructiva a fost implementata cu succes in Europa de Vest unde, in prezent, este larg utilizata in proiecte imobiliare ample, datorita avantajelor majore pe care le prezinta. Astfel, in Norvegia, Finlanda si Scotia peste 60% din casele individuale sunt fabricate din lemn, în Suedia, Germania si Olanda s-a ajuns la un nivel de 10-15%, iar guvernele statelor europene, în general, încurajează in mod deschis folosirea materialelor ecologice in constructii.

        S.C. EXXO CONSTRUCT S.R.L. asigura clientilor sai servicii complete (planificare, finantare, proiectare, design, autorizare, executie, amenajare/reamenajare, securitate/alarmare, garantie si postgarantie) de realizare a caselor din lemn sau constructiilor comerciale din lemn (restaurante, terase, pergole etc).
        Datorita tehnologiilor si materialelor utilizate si a experientei specialistilor nostri, S.C. EXXO CONSTRUCT S.R.L. construieste atat case din lemn de marime mica/medie (suprafata utila de 100 - 250 mp), cat si case de lemn individuale sau multifamiliale cu suprafata mare (2 – 3 niveluri, suprafata utila de 250 - 800 mp), utilizand finisaje superioare si cu un raport calitate/pret foarte competitiv.


        Casele de lemn construite de compania noastra au un design variat (clasic sau modern), cu finisaje exterioare/interioare identice cu cele ale caselor din caramida, putand fi integrate perfect in orice zona urbana sau rezidentiala.

        In functie de optiunea beneficiarului, orice casa/vila poate fi executata si predata la cheie (cu toate instalatiile, utilitatile, finisajele interioare si exterioare finalizate si functionale), sau poate fi predata la un stadiu de executie intermediar (la “rosu”) care se stabileste de catre beneficiar.