Amenajari interioare si exterioare

 

 

        Dincolo de structura si dimensiunea imobilului, anul de constructie, numarul de incaperi, dispunerea acestora etc, gradul de confort al cladirii este determinat in special de tipul si calitatea amenajarilor interioare si exterioare.
       Din acest motiv, echipa manageriala a companiei noastre a acordat o atentie deosebita dezvoltarii departamentului de design/amenajari/finisaje interioare si exterioare, astfel incat, in prezent, firma noastra beneficiaza de serviciul unor specialisti (arhitecti, designeri, constructori) foarte bine pregatiti in domeniu, care executa lucrari de exceptie utilizand cele mai bune materiale.
       S.C. EXXO CONSTRUCT S.R.L. asigura clientilor sai servicii complete (proiectare, design, autorizare, executie, garantie si postgarantie) de realizare a tuturor tipurilor de lucrari de amenajari interioare (termoizolatii, tencuieli, zugraveli, tavan fals sau casetat, placari gresie/faianta, rigips, parchet lemn natural sau laminat etc) si amenajari exterioare (termosistem, tencuieli decorative, vopsitorii lavabile, placari cu piatra naturala etc) la cele mai inalte standarde de calitate in conditiile unui raport pret/calitate avantajos si respectarea termenelor de proiectare/executie.
       Experienta deosebita a designerilor, arhitectilor si inginerilor nostri permite companiei noastre sa realizeze cu succes lucrari de consolidare si reamenajare a unor cladiri construite inainte de 1940, in scopul schimbarii destinatiei initiale de utilizare (spatii de locuit) in spatii de birouri.

       Terenul din jurul casei tale poate fi oricand un loc unde sa gasesti liniste si sa te bucuri de natura inconjuratoare. Amenajarea gradinii, indiferent de elementele utilizate (gazon, plante, arbori, lacuri si minicascade) pot adauga casei tale eleganta si stil. Specialistii sunt de parere ca, in cazul amenajarii unei gradini (in special a uneia de mici dimensiuni), frumusetea amenajarii sta mai ales in detalii.
       Beneficiind de experienta acumulata de specialistii nostri si de colaborarea cu experti consacrati in domeniul horticulturii, S.C. EXXO CONSTRUCT S.R.L. proiecteaza si executa toate tipurile de amenajari ale curtilor si gradinilor, putand crea pentru dumneavoastra o gradina de vis.