Blocuri de apartamente

 

 

        Cererea crescuta de noi spatii de locuit (in special pentru familiile tinere), lipsa spatiului locativ de calitate si a terenurilor disponibile in zone rezidentiale (sau apropiate), puterea financiara scazuta sau medie a majoritatii consumatorilor (accentuata de dificultatea obtinerii creditelor ipotecare) si ritmul de dezvoltare extrem de scazut al infrastructurii urbane (drumuri, transport comunitar, retele de canalizare, gaz, electricitate, telecomunicatii etc) fac ca solutia construirii de case/vile sa nu acopere decat intr-o foarte mica masura nevoia de noi locuinte.
        In aceste conditii, solutia construirii unor ansambluri rezidentiale de tip blocuri de apartamente este cea mai viabila, mai ales in marile orase, prezentand unele avantaje, mai ales in conditiile in care aceste spatii de locuit au un raport pret/calitate (suprafata, grad de finisare, facilitati) convenabil pentru beneficiari, adica inferior celui obtinut pentru case/vile.
        S.C. EXXO CONSTRUCT S.R.L. asigura clientilor sai servicii complete (planificare, finantare, proiectare, design, autorizare, executie, amenajare/reamenajare, securitate/alarmare, garantie si postgarantie) de realizare a blocurilor de apartamente.
        Datorita experientei arhitectilor, proiectantilor si designerilor nostri, tehnologiilor si materialelor utilizate si a profesionalismului specialistilor angajati, S.C. EXXO CONSTRUCT S.R.L., construieste blocuri de apartamente de la un nivel de complexitate redus (3-4 niveluri) pana la cele de complexitate mare (structuri metalice, 12-14 niveluri supraterane, 3-4 niveluri subterane etc) utilizand finisaje superioare si cu un raport pret/calitate foarte competitiv.
        In functie de optiunea beneficiarului, orice bloc de locuinte poate fi executat si predat la cheie (cu toate instalatiile, utilitatile, finisajele interioare si exterioare finalizate si functionale), sau poate fi predat la un stadiu de executie intermediar (la “rosu”) care se stabileste de catre beneficiar