Case/vile din metal si sticla

 

 

 

       Schimbarea de mentalitate, cresterea fortei financiare a unor categorii sociale si introducerea pe piata constructiilor civile a unor materiale/tehnologii ultramoderne au condus la dezvoltarea, in ultimul timp, a unui nou segment de piata – case/vile construite din metal, sticla securizata si materiale composite.
       Aceasta solutie constructiva permite realizarea unor case/vile cu spatii deschise foarte mari, spatii vitrate ample, numar redus de pereti despartitori sau coloane de sustinere, sisteme de acoperisuri pe profil semirotund etc.
       Totodata, structura din metal montata pe o fundatie adecvata ofera posibilitatea proiectantilor si constructorilor sa amplaseze o casa/vila pe un teren foarte accidentat sau care prezinta o panta mult accentuata.

 

      Datorita experientei arhitectilor, proiectantilor si specialistilor companiei noastre, tehnologiilor si materialelor utilizate si a profesionalismului colaboratorilor nostri, S.C. EXXO CONSTRUCT S.R.L., asigura clientilor sai servicii complete (planificare, finantare, proiectare, design, autorizare, executie, amenajare/reamenajare, securitate/alarmare, garantie si postgarantie) de realizare a caselor/vilelor cu structura metalica, utilizand finisaje superioare si cu un raport pret/calitate foarte competitiv.

       In functie de optiunea beneficiarului, orice casa/vila poate fi executata si predata la cheie (cu toate instalatiile, utilitatile, finisajele interioare si exterioare finalizate si functionale), sau poate fi predata la un stadiu de executie intermediar (la “rosu”) care se stabileste de catre beneficiar.