Cladiri industriale

 

 

        S.C. EXXO CONSTRUCT S.R.L. asigura clientilor sai servicii complete (planificare, finantare, proiectare, design, autorizare, executie, amenajare/reamenajare, securitate/alarmare, garantie si postgarantie) de realizare a cladirilor industriale cu structura metalica sau a constructiilor speciale (poduri, statii distributie carburanti etc).
       Astfel, datorita experientei arhitectilor, proiectantilor si specialistilor companiei noastre, tehnologiilor si materialelor utilizate si a profesionalismului colaboratorilor nostri, S.C. EXXO CONSTRUCT S.R.L., realizeaza hale industriale, showroom-uri, centre logistice, cladiri administrative, centre de productie, depozite, centre comerciale, ferme, garaje industriale etc. la un nivel mare de complexitate, utilizand finisaje superioare si cu un raport pret/calitate foarte competitiv.     

 

 

 

Totodata, compania noastra proiecteaza si executa statii de distributie a carburantilor la cele mai inalte standare de calitate si siguranta, beneficiind de experienta importanta a inginerilor nostri in constructia unor astfel de obiective.