Cladiri de birouri

 

 

       S.C. EXXO CONSTRUCT S.R.L. asigura clientilor sai servicii complete (planificare, finantare, proiectare, design, autorizare, executie, amenajare/reamenajare, securitate/alarmare, garantie si postgarantie) de realizare a cladirilor de birouri.
       Datorita experientei arhitectilor si proiectantilor nostri, tehnologiilor si materialelor utilizate si a profesionalismului specialistilor constructori angajati, S.C. EXXO CONSTRUCT S.R.L., realizeaza cladiri de birouri de la un nivel de complexitate redus (3-4 niveluri) pana la cele de complexitate mare (structuri metalice, 17-20 niveluri supraterane, 3-4 niveluri subterane etc) utilizand finisaje superioare si cu un raport pret/calitate foarte competitiv.

       In functie de optiunea beneficiarului, orice cladire de birouri poate fi executata si predata la cheie (cu toate instalatiile, utilitatile, finisajele interioare si exterioare finalizate si functionale), sau poate fi predata la un stadiu de executie intermediar (la “rosu”) care se stabileste de catre beneficiar.

       Avand in vedere ca, de cele mai multe ori, spatiile de birouri reprezinta o „carte de vizita” a firmei respective, S.C. EXXO CONSTRUCT S.R.L. a acordat o atentie deosebita dezvoltarii departamentului de reamenajari interioare, specialistii sai fiind pregatiti sa lucreze cu cele mai bune si mai moderne materiale (inox, sticla securizata, cristal, materiale compozite, lemn de esenta nobila etc.) in scopul crearii unor spatii unice prin functionalitate si design, care sa garanteze satisfactia clientilor nostri.